3D Aquarium


3D Aquarium

Daarom kies je voor de volglas aquarium van Aquariumbouwer
  • Altijd eerlijk en deskundig advies
  • Dé specialist met meer dan 40 jaar ervaring
  • Op maat gemaakt (ook afwijkende maten)
  • Standaard of Premium kwaliteit afwerking
  • Installatie op locatie indien gewenst
  • 3 jaar kitwerk garantie
Vraag een offerte aan
Ben je in het bezit van een aquarium, maar ben je er toch niet helemaal tevreden over? Wellicht is het een goed idee om van je aquarium een 3D aquarium te maken! Met behulp van een 3D achtergrond is dit zo gebeurd. Onze 3D achterwanden voor aquariums zijn gestructureerde achterwanden met motieven. Deze motieven hebben een schitterende diepte-effect , waardoor jouw aquarium het gewenste 3D effect krijgt.

Laat je 3D aquarium tot leven komen

Om het 3D effect in uw aquarium nog beter te laten uitkomen, kun je bijvoorbeeld ook uw achterwand combineren met echte planten, rotsen en andere accessoires. Daarnaast kunnen wij je altijd bijstaan bij het maken van uw 3D aquarium. Dankzij onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we je juiste adviezen geven bij het inrichten van jouw 3D aquarium en je voorzien van de benodigde materialen.

Snel van start gaan met je 3D aquarium

Wil je direct beginnen met het maken van jouw toekomstige 3D aquarium? Dan nodigen wij je van harte uit langs te komen. Je ziet dan ook meteen ons volledige assortiment aan materialen en achtergronden voor het maken en inrichten van jouw 3D aquarium. Uiteraard hebben wij natuurlijk ook diverse soorten vissen die je 3D aquarium compleet maken.


Share by: