Aquariumsoorten

Op zoek naar een alternatieve verlichting voor je aquarium? Dan bieden wij de juiste oplossing, namelijk LED verlichting.

LED (Light Emitting Diode) verlichting kan meer licht in je aquarium geven en bezit over een grotere spreidingshoek dan de traditionele aquarium verlichting. Tevens is het veel zuiniger qua energieverbruik en kan het vele jaren meegaan.

Waarom LED verlichting?
Voorheen gebruikt men voor de verlichting van hun aquarium van bijvoorbeeld TL verlichting of CCFL verlichting. Hoewel deze vormen van aquarium verlichting wel hun werk doen, zijn de energiekosten vrij hoog. Daarnaast is het vrij bekend dat deze type verlichting kan weleens meer warmte afgeven dat kan problemen geven waardoor het water instabiel kan worden.


LED verlichting daarentegen staat bekend om de sterke verlichting die het met zich meebrengt EN het is veel duurzamer en goedkoper dan de traditionele verlichting voor aquarium. Dankzij de milieuvriendelijke werking van aquarium LED verlichting, zullen de energiekosten niet meer zo hoog oplopen als bij de traditionele aquarium verlichtingsmateriaal.

De pluspunten van LED verlichting
  • Milieuvriendelijk
  • Warmte afgifte is minimaal
  • Kleuren en dimlicht is makkelijk in te stellen
  • 50 procent minder energieverbruik
  • Duurzaam, gaat dus lang mee
 
Adres
Deutzstraat 2
1976 BL IJmuiden

KVK: 56406975 BTW: NL052012633B03

Telefoonnummer
0255 - 57 89 75
06 - 24 60 73 49

E-mail
info@aquariumbouwer.nl
Vraag een offerte aan